De vorbă cu primarul din Ciolpani

In comuna Ciolpani din județul Ilfov, pentru primarul Călin Bogdan Cristian bunăstarea cetățenilor este o prioritate . Prin investițiile finalizate in ultimii ani administrația a demonstrat ca se dorește dezvoltarea localității , modernizarea și prosperitatea locuitorilor din Ciolpani.

130 milioane de lei sunt banii investiți în ultimii ani.

Fondurile europene au reprezentat o parte din sursa de finanțare pentru lucrările derulate în comună.

Un proiect important în acest mandat a fost construcția sălii de sport Magnolia ce deține o tribună de 180 de locuri dată în folosință la 1 iunie 2023.

Un alt proiect major afost extinderea rețelei de apă și canalizare,construcția unor stații de pompare pentru apă uzată,in momentul de față fiind finalizat în proporție de 80%.Asfaltarea drumurilor unde s-au introdus conductele de apa este in lucru,urmând să fie finalizată în martie 2025.

Pentru a putea interacționa mai repede cu cetățenii administrația a digitalizat Primăria Ciolpani.

Pentru Călin Bogdan Cristian învățământul a fost permanent o prioritate.S-a construit o grădiniță cu program prelungit în 2021,toate unitățile de învățământ au fost dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale ultraperformante.A fost amenajat un teren multifuncțional la Școală Gimnazială Nr 1 unde toți copiii pot să practice ce sport doresc.

Sediul vechi al primăriei a fost transformat în Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor.

Rețeaua de energie electrică a fost extinsă pe străzile Margaretelor și Crizantemelor.

Primarul își dorește o localitate în curs de dezvoltare în viitor și are multe proiecte unele deja în derulare,cum este construcția Căminului Cultural Țigănești aflat cam la 80 % din lucrare.

Se vor asfalta și moderniza 80km de drum și se vor construi piste de biciclete și se vor amenaja trotuare.

In parteneriat cu Cj Ilfov care vine cu finanțare de 80% și primăria cu 20% se construiește o clinică medicală modernă unde se vor găsi cabinetele medicilor de familie,cabinet de stomatologie,farmacie,alte specializări.

Calin Bogdan Cristian împreună cu Consiliul local își propune pe viitor și construirea unui corp de școală ultramodern pentru învățământul primar și un after school,reamenajarea și modernizarea parcurilor din localitate precum și montarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură pentru a asigura necesarul de energie în mai multe clădiri.

Astfel comuna Ciolpani se va dezvolta in ritm accelerat in interesul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *