Centru ISU la Domnești

O premieră în localitatea Domnești din 11 august o reprezintă Centrul ISU.

Cu ajutorul tuturor factorilor de decizie, la începutul lunii august a avut loc inaugurarea oficială a Centrului Operativ pentru Situații de Urgență Domnești, o investiție realizată de către Primăria Comunei Domnești cu acceptul Consiliului Local Domnești.

Primarul Adrian Ghiță ne-a declarat cu această ocazie:

” Un proiect important care a reprezentat o prioritate pentru mine, plecând de la ideea de a crește și de a oferi siguranță cetățenilor.

Această subunitate de pompieri are o structură P+1E, cu o suprafață construită de 545 mp, pe un teren de peste 1200 mp, dotat cu echipamente, tehnică și mobilier modern la standardele impuse și va deservi atât comunitatea noastră, cât și localitățile învecinate.

Va avea permanent la dispoziție, pregătite de intervenție:

-2 mașini de pompieri

-1 mașină de salvare cu paramedici SMURD, 24/24

Cheltuielile privind întreținerea centrului vor fi suportate din bugetul local”.

La inaugurate au participat invitați de seamă printre care domnul Ministru M.A.I. Lucian Nicolae Bode, domnul Secretar de Stat Dr. Raed Arafat, domnul Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, General-Locotenent Dan-Paul Iamandi, domnul Președinte al Consiliului Județean Ilfov Hubert Thuma, doamna Prefect a Județului Ilfov Simona Neculae și reprezentanții ISU București-Ilfov, care au venit în sprijinul realizării acestui centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *