Tabere pentru copii in Baza Sportivă Nicolae Navasart

Vara a venit din plin și soarele își arată puterea zi de zi in această perioadă.In complexul sportiv Nicolae Navasart veselia și distracția sunt la ordinea zilei . Petre Condrat și Andrei Frusinoiu sunt pregătiți în fiecare zi din săptămână să îi instruiască pe copiii pasionați de sporturi pe apă.Taberele se desfășoară pe o perioada de 7 zile sau de 3 zile cu masa inclusă începând încă din iunie și până în septembrie.Mancarea este proaspată, pregătită de personalul de la bucătăria bazei sportive sub atenta supraveghere a doamnei Cristina Manicea directorul Complexului Nicolae Navasart.

In tabăra de copii organizată pe lacul Snagov , de luni până vineri între orele 10 -16 ,cei mici pot deprinde abilități noi in sporturi precum kaiac,dragon boat,biciclete,paddle și au parte de multe jocuri distractive.

Pot participa la aceste tabere copii cu vârsta cuprinsă între 7-10ani.Apa lacului Snagov este numai bună de vâslit așa că nu mai stați pe gânduri și sunați pentru rezervarea numerele afișate în pliant.

Vacanță minunată dragi iubitori ai sporturilor pe apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *