Sport de performanță la ACSO VIITORUL PANTELIMON


2021 a fost un an cu rezultate bune pentru sportivii de la ACSO Viitorul Pantelimon. Clubul din orașul Pantelimon oferă copiilor talentați și dornici de mișcare condiții excepționale de antrenament în mod gratuit.Pentru administratia din Pantelimon sportul reprezintă o prioritate.Cu peste 600 de copii care au făcut performanță, au făcut mișcare și au învățat tainele unui sport, ACSO Pantelimon a urcat pe podiumul competițiilor naționale și internaționale.
Sportivii clubului din Ilfov au devenit în 2021 campioni naționali, vicecampioni naționali, au urcat pe podiumul competițiilor internaționale, au fost selecționați în loturile naționale, au câștigat meciuri împotriva echipelor de seniori.
” În cele 9 secții sportive, copiii din Pantelimon au șansa să aleagă un stil de viață sănătos, activ și să își construiască un caracter puternic, fiind ghidați de antrenori dedicați.
Sperăm ca și în 2022 campionii sportivi să vină tot din orașul nostru! La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni” a declarat primarul Marian Ivan un susținător al sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *