„Lumea artelor la sat”

In luna decembrie a avut loc la Domnești, un eveniment la final de an al Școlii de dans și Școlii de teatru, proiectul de suflet pe care primarul îl derulează de 3 ani. Edilul a participat cu bucurie la acest proiect denumit „Lumea artelor la sat” care este destinat tuturor copiilor din comuna Domnești și are ca scop formarea tinerei generații în domeniul culturii, depistarea talentelor și desfășurarea cursurilor în artă coregrafică și actorie.
Cuprinde elevii din două școli – de dans și de teatru, în cadrul cărora există următoarele secții: dans modern, folclor internațional și românesc, teatru dramatic, teatru de păpuși și marionete.
La serbare au fost invitați și părinții care, într-o atmosferă plăcută specifică perioadei sărbătorilor de iarnă în care ne aflăm, au asistat la demonstrația și talentul copiilor în artele dansului și teatrului, iar la final Moș Crăciun a oferit darurile sale copiilor.
Adria Ghiță ii invita pe toți părinții să își îndrume copiii în urmarea acestor cursuri care au loc în fiecare sâmbătă și duminică la Sala de Festivități a Grădiniței ”Tărâmul prieteniei”, între orele 10:00 – 14:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *