Complex Sportiv Național „Nicolae Navasart” Snagov

„Nicolae Navasart” este unul dintre cele mai dotate complexe sportive ce se afla în Ilfov la Snagov. Institutia publica de interes național reprezinta „Leagănul kaiacului și canoei românești”, unde începând cu 1956 s-au născut marii campioni olimpici ai tarii noastre Leon Rothman, Simion Ismailciuc, Dumitru Alexe, Aurel Vernescu și cel mai cunoscut sportiv roman Ivan Patzaichin.
Doamna Manicea Cristina, directorul bazei ne-a trecut în revista sporturile care se pot desfășoara în incinta complexului sportiv: kaiac-canoe, canotaj, box, tir cu arcul. Totodată ne-a prezentat și condițiile de cazare și antrenament de care beneficiază baza sportiva.
Grupul de refacere dispune de criosauna, sauna uscata, sauna umeda, cabinet de kinetoterapie și masaj. Sala de forță este dotata cu aparatura de specialitate, simulatoare trenajoare. Cazarea se face în cele 3 vile care dispun în total de 95 de locuri, în cele 5 cabane cu capacitate de 34 locuri și în Clubul Complexului ce are 14 locuri. Sala de mese este disponibila pentru 100 persoane.Terenul multifuncțional – minifotbal, baschet, handbalul, volei, tenis se folosește de toți sportivii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *