Triatlon la Complexul Sportiv National „Nicolae Navasart”

Complexul Sportiv National ” Nicolae Navasart”, a găzduit în perioada17-18 septembrie, Campionaul National de Triatlon Sprint – Izvorani Editia 2021.
Acest eveniment a fost organizat de catre Federatia Romana de Triatlon condusa de Dl. Vlad Stoica ( presedintele acestui forum) și un grup numeros și inimos de voluntari alcatuit din parintii si rudele copiilor de la clubul Master Swim & Tri Bucuresti. Campionatul National s-a desfasurat intr-un cadru natural spectaculos pe malul Lacului Snagov in Complexul Sportiv National ” Nicolae Navasart” unde am intalnit un colectiv de profesioniști condus de Dna. Director Cristina Manicea, care s-a asigurat că se respectă toate cerințele sanitare organizării în condiții optime a concursului.
La acest campionat national au luat parte sportivi de performanță (cadeti, juniori, U23 si Elite seniori) din cadrul cluburilor afiliate la Federatia Romana de Triatlon, cat si sportivi amatori de diferite vârste.
Câștigătorii la categoriile mai sus menționate au primit titlul de Campioni Nationali la triatlon sprint care constă in 750m inot, 20km ciclism si 5km alergare.
Concursul a fost unul de succes datorita eforturilor combinate al echipelor de organizatori mentionați mai sus, care deja au experiența concursurilor ( Cupa Europeana de Triatlon Super-sprint si Campionatul National de Super-sprint) desfasurate mai devreme anul acesta,  în același cadru natural spectaculos.
Anul competitional 2022 se anunță a fi unul foarte bogat în evenimente de acest gen și cu siguranță cele majore se vor desfășura in aceeași locatie de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *