Ziua Copilului, sărbătorită in avans la Gruiu

”Dragi copii și părinți ai comunei Gruiu,

Ne bucurăm să vă anunțăm că vom sărbători în avans Ziua Copilului într-un mod cu totul special!

𝐏𝐞 𝟑𝟏 𝐦𝐚𝐢, 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔, vă așteptăm cu drag 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐆𝐫𝐮𝐢𝐮, unde vom avea parte de o celebrare cu multă bucurie, muzică, dans și magie.

Avem invitați de seamă, care abia așteaptă să ne încânte și să ne umple de veselie: Maria Dragomiroiu, o voce de aur a folclorului românesc, va fi cu noi, la fel și Ansamblul „Gruianca” și un ansamblu de dans folcloric care va aduce pe scenă frumusețea și energia tradițiilor noastre.Pentru cei care iubesc muzica ușoară, o solistă talentată va fi prezentă să ne cânte cele mai îndrăgite melodii.Pentru a adăuga o notă de mister și entuziasm și pentru ca ziua să fie cu adevărat magică, un magician pentru copii va fi prezent pentru a vă face să râdeți și să vă minunați cu trucurile sale.Toate acestea vor fi coordonate de către prezentatorul Nae Alexandru, care ne va ghida prin această sărbătoare cu mult umor și căldură. Să ne adunăm împreună pentru a celebra cel mai frumos dar pe care îl avem – copiii noștri. Aceasta este ocazia perfectă pentru a ne bucura, a ne distra și a ne aminti cât de prețioasă este copilăria. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!

Cu drag,

Primar Samoilă Ion”

𝐸𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑐𝑢 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑒𝑖 𝐺𝑟𝑢𝑖𝑢, 𝑐𝑢 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛 𝐼𝑙𝑓𝑜𝑣 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑒𝑟𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑃𝑟𝑜𝑚𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝐶𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖 𝑇𝑟𝑎𝑑𝑖𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒 𝐼𝐿𝐹𝑂𝑉.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *