Lucrări la ultima rampă a pasajului Domnești


Vizita regulată a Ministrului Secretar de Stat Irinel Scrioșteanu in 24 martie pe șantierul din Domnești aduce informații noi.
” Este vorba despre rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești, unde au început săpăturile. Se execută ultimele lucrări și la girația dinspre Domnești, iar săptămâna viitoare va fi deviat traficul pentru a putea fi continuate lucrările la această rampă.
Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat montarea predalelor și continuă armarea plăcii de suprabetonare, iar săptămâna viitoare va fi turnat betonul.
Continuă montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate.
Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre #București. Continuă montarea acestora și la rampa de coborâre spre #Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.
S-a finalizat realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
S-a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat și se execută așternerea straturilor de mixtură asfaltică la breteaua de întoarcere pe sub rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești.
Continuă relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *