Actualizarea Planului Urbanistic General în comuna Domnești

La finalul anului 2022 administrația din comuna Domnești , a obținut noi fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea localității.
Deoarece evoluția demografică este într-o continuă creștere, de la an la an, automat și nevoile comunității cresc, iar adaptarea acestora la noua capacitate a comunei este imperios necesară pentru o bună organizare.
Adrian Ghiță, primarul comunei Domnești a semnat contractul de finanțare între U.A.T. Comuna Domnești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru elaborarea și actualizarea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei.
” Este un proiect important pentru bunul mers al lucrurilor în localitate întrucât acesta este absolut necesar în cazul unor investiții de interes sau de utilitate publică majoră, cum ar fi: modernizarea infrastructurii rutiere, infrastructurii de apă, canalizare și gaze naturale, delimitarea zonelor din teritoriu după diferite criterii.
Sunt conștient de faptul că ne aflăm într-o continuă dezvoltare și îmi doresc ca aceasta să se întâmple într-un mod cât mai sănătos și în baza unei gândiri integrate. De aceea, gândim și punem în practică proiecte privind mobilitatea, sistemul rutier de transport, servicii publice și nu numai.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *