Petrecere pentru copii la Gruiu

În 31 mai administrația din comuna Gruiu in parteneriat cu Centrul Cultural Ilfov a organizat în Parcul Central din localitate o festivitate deosebită, plină de bucurie, muzică, dans și magie.

Invitații au fost pe placul tuturor de la mic la mare și i-au încântat pe tot parcursul spectacolului. Maria Dragomiroiu, o voce prețioasă a folclorului românesc, a fost prezentă alături de Ansamblul „Gruianca” și un grup de dansatori folclorici, care au adus frumusețea și energia tradițiilor noastre pe scenă.

Nici iubitorii de muzică ușoară nu au fost uitați, o solistă talentată le-a adus bucurie celor prezenți în număr mare, cu cele mai îndrăgite melodii.

Un magician a creat spectacol pentru copii,stârnind râsete și uimire cu trucurile sale magice.

Toate aceste momente au fost coordonate cu umor și căldură de către actorul Nae Alexandru, care a prezentat această sărbătoare minunată.

Primarul Samoilă Ion și viceprimarul Ghiulea George au fost permanent prezenți pe scenă alaturi de copiii care au susținut programe artistice minunate .Edilul împreună cu aparatul administrativ au pregătit surprize dulci pentru toți copiii prezenți în parc.

” LA MULȚI ANI, celor care ne bucură cu zâmbetul lor minunat, celor care reprezintă adevărata bogăție a unei familii, a unei comunități!

𝐋𝐀 𝐌𝐔𝐋𝐓̦𝐈 𝐀𝐍𝐈, 𝐓𝐔𝐓𝐔𝐑𝐎𝐑 𝐂𝐎𝐏𝐈𝐈𝐋𝐎𝐑!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *