Activitate de teren a primarului Marian Ivan

Primarul Marian Ivan a luat la pas străzile din orașul Pantelimon, pentru a verifica stadiul lucrărilor la rețeaua de canalizare.
Cu toate ca  vremea nu a fost prea blândă  în acestă vară, activitatea muncitorilor a continuat. În vizita de lucru edilul s-a oprit pe strada Răscoalei pentru a verifica stadiul introducerii rețelei de canalizare. În aceasta locație au fost   semnalate câteva probleme legate de rețelele edilitare care nu se aflau la cotele indicate de normative, acestea generând întârzieri în avansarea lucrărilor.  Odată depășite aceste situații, lucrările au intrat pe făgaș normal.  Primarul a vizitat și zona Tineretului, respectiv străzile Corbului și Cocorului, unde se introduc rețelele de apă potabilă și canalizare menajeră,  lucrări ce au început și pe strada Vulturului.
Împreună cu echipa din primărie,primarul este permanent prezent la fata locului, pentru a preîntâmpina diverse situații care ar genera întârzieri și pentru a veni cu soluții la problemele apărute. Cetățenii sunt îndrumați sa sesizeze orice problema  pe site-ul instituției: https://www.primariapantelimon.ro/semnaleaza-o-problema/  sau pe pagina de Facebook a @primariapantelimon, printr-un mesaj privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *