Ajutor de încălzire pentru cetățenii din Pantelimon

Pana in 20 noiembrie ,conform legii consumatorului vulnerabil, beneficiarii pot solicita ajutorul de încălzire, prin Direcția de Asistență Socială Pantelimon.
Acest ajutor se adresează familiei sau persoanei singure care nu are alte proprietăți sau bunuri și care obține un venit mediu lunar net de până la 1386 lei/persoană (în cazul familiei) și până la 2053 lei în cazul persoanei singure.
Pentru energie se pot inscrie familiile cu venituri nete lunare mai mici de 1.386 lei pe fiecare membru sau persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 2.053 lei. Suplimentul pentru energie se acordă lunar, în sumă fixă, pe toată perioada anului și vizează consumul de energie electrică, de combustibili solizi şi petrolieri și de gaze naturale şi energie termică.
Compensarea se adresează consumatorului casnic care îndeplinește anumite criterii de consum, după cum urmează: energie alaectrică pentru un consum între 150 kwh – 1000kwh (în 5 luni) și gaze naturale pentru un consum cuprins între 80 m3 – 1000 m3 (în 5 luni). Aceasta se acordă de către furnizor, direct pe factură, fără a fi necesară depunerea unei cereri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *