Întâlnire la nivel înalt la Măgurele

Orașul Măgurele a fost gazda unei întâlniri la care au participat reprezentații ambasadelor a 13 state, ai administrației prezidențiale, precum și cei ai administrației publice centrale. Evenimentul a fost organizat la inițiativa domnului deputat de Ilfov, George Tuță .
Primarul Narcis Constantin a fost incantat de găzduirea întâlnirii și a precizat:
” Împreună cu partenerii noștri de la institutele de cercetare și cu cei de la Consiliul Județean Ilfov, am prezentat potențialul zonei, atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere investițional. În acest sens, am mare încredere în proiectul strategic Măgurele Science Park pe care Consiliul Județean Ilfov îl implementează în parteneriat cu Primăria Orașului Măgurele și cu IFIN-HH.
Pentru ca orașul Măgurele să devină un pol de interes la nivel internațional, dincolo de buna colaborare între autoritățile publice și mediul de cercetare, este necesară si colaborarea cu misiunile diplomatice. Apreciez interesul manifestat de către domnii ambasadori la evenimentul de ieri și îi asigur că administrația locală este una orientată către dezvoltare și este deschisă oricărui proiect care poate contribui la creșterea calității vieții locuitorilor orașului Măgurele „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *