Mesajul primarului Ghiță Adrian la început de an scolar

13 septembrie este o zi importanta pentru toți elevii din tara care merg la școală.La Domnești toți copii au fost primiți cu brațele deschise la început de an educațional.
„Prin efortul tuturor, am reușit să depășim toate momentele grele, astfel încât, acum, la începutul acestui an școlar să fie create condiții normale, pentru desfășurarea actului educațional .
Implicarea mea, a Primăriei, a Consiliului Local a fost constantă. Deși anul școlar trecut a fost marcat de rigorile și obstacolele pandemiei, totuși am reușit să avem și realizări, care s-au concretizat în demararea lucrărilor de construcție a Sălii de Sport, Domnești. De asemenea un mare efort financiar a însemnat asigurarea logisticii necesare, pentru accesul elevilor și al cadrelor didactice la noile tehnologii, atât de necesare desfășurării învățământului on-line. Și pentru noi, ca și pentru dumneavoastră, totul a fost o provocare, un drum, care ne-a arătat, că putem face față împreună tuturor acestor încercări.
Totodată, aș vrea să menționez, că Primăria a pus la dispoziție clădirea ,, After School”, pentru ca acolo să funcționeze, în acest an școlar cinci grupe de grădiniță, cu program normal.
În aceste condiții, datoria voastră a elevilor este să învățați cât mai mult și cât mai temeinic, să acumulați cunoștințele necesare pentru a vă crea temelia solidă a educației voastre, pregătindu-vă în fiecare zi pentru provocările viitorului.
Vă asigur că voi face toate eforturile, pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră și vă invit dragi elevi, stimați profesori și părinți să realizăm împreună un parteneriat, din care toți să avem de câștigat!
La începutul acestui nou an școlar, rugăm pe Preabunul Dumnezeu și pe Preasfânta Sa Maică să vă binecuvânteze pe voi, elevii, părinții, educatorii, învățătorii și profesorii, și să vă dăruiască dragoste, înțelepciune, răbdare, curaj și bucurie” a declarat primarul Ghiță Adrian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *