Vizită de lucru la pasajul din Domnesti

Primarul Adrian Ghiță și secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu au mers împreună pe șantierul de la pasajul Domnești pentru o vizita de lucru. Stadiul pasajului Domnești este unul foarte bun, iar ritmul accelerat.
„𝗖𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮𝗺 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗮𝗰𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝗺 𝗿𝗶𝘁𝗺𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮. 𝗔𝘀𝘁𝗮𝘇𝗶 𝘀𝗲 𝘁𝗼𝗮𝗿𝗻𝗮 𝗰𝗲𝗶 𝟴𝟲 𝗺𝗰 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝘁𝗼𝗻 𝗹𝗮 𝗰𝘂𝗹𝗲𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗮𝗷𝗻𝗮 – 𝗔𝟭, 𝗹𝗮 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶” a declarat secretarul de stat.
Etapele care urmează au fost menționate de Irinel Scrioșteanu :

  • Se continuă montarea predalelor prefabricate, la rampa de urcare dinspre Chiajna.
  • Se realizează armătura la ultima culee necesară pasajului, și anume cea de urcare dinspre Bragadiru.
  • Continuă să sosească în șantier părți metalice componente ale giratoriului suspendat. Și continuă montajul acestora pentru închiderea inelului.
  • S-au asfaltat bretelele necesare devierii traficului spre Domnești, pentru a se permite realizarea rampei de coborâre-urcare dinspre și înspre Domnești.
  • Continuă montarea elementelor la rampa de coborâre spre București. Și a început realizarea unei bretele pentru devierea traficului, pentru a permite realizarea rampei de urcare dinspre București.
  • Continuă relocarea rețelelor de utilități pe zona Domnești și pe zona Centurii actuale spre Chiajna.
    Primarul și reprezentantul ministerului s-au arătat mulțumiți de evoluția lucrărilor și au cerut scuze cetățenilor care tranzitează zona pentru disconfortul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *