Mesajul primarului Marian Ivan la debutul anului scolar

În 13 septembrie începe un nou an școlar. Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan a verificat toate unitățile de învățământ de pe raza orașului asigurându-se ca sunt pregătite sa își primească elevii.
” Fie că pășesc pentru prima dată la grădiniță, ori intră în ultimul an de gimnaziu, fiecare începe noul an cu emoții. Însă știu că emoțiile cele mai puternice le vor simți părinții, iar grija lor pentru siguranța celor mici s-a dublat odată cu debutul pandemiei Covid-19″ a menționat edilul
In ambele corpuri ale Școlii Gimnaziale nr. 1, cât și în Grădinița nr. 1 Pantelimon s-au luat toate măsurile pentru ca elevii și cadrele didactice să își desfășoare activitatea în siguranță.
„Este important să respectăm cu toții regulile impuse de autorități și să îi învățăm și pe cei mici să le urmeze, astfel ca toți copiii să rămână sănătoși.
Dragi copii, vă doresc mult succes în noul an școlar și rezultate excepționale!
Dragi părinți, vă doresc multă răbdare alături de copiii dumneavoastră și să le fiți sprijin în educație!” le-a transmis Marian Ivan la începutul anului școlar 2021-2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *