Elevii din Ciolpani in prima zi de școală

13 septembrie este ziua așteptată de elevi, cu mic cu mare am pășit către școală.La Ciolpani cei mici și cei mari au avut parte de surprize plăcute in prima zi .Gradinita proaspăt finalizată și dotată la standarde europene și-a deschis porțile pentru cei mici.Toti copiii au fost emoționați și dornici sa o vadă și să se bucure de jucăriile din clasele pregătite cu mare drag de cadrele didactice.Edilul Calin Bogdan Cristian a venit să le ureze celor prezenți multe realizări în anul școlar 2021-2021.”Inceperea anului școlar reprezintă un moment de mare emoție pentru fiecare dintre noi și, în aceeași măsură, înseamnă speranță pentru viitorul ce ni se deschide în față
Dragi elevi, stimați profesori, stimați părinți, educația este un domeniu de interes major în agenda mea și a Consiliului Local. De aceea, am făcut și vom continua să depunem toate eforturile pentru a avea condiții care să vină în sprijinul creării unui cadru propice pentru susținerea unui act educativ de mare calitate.
Ca primar, vă voi oferi şi pe parcursul acestui an, tot sprijinul pentru asigurarea condiţiilor necesare pregătirii educaţionale, pregătire care sunt sigur că se va materializa la final prin rezultate deosebite.
Doresc tuturor celor care vor trece pragul școlii, un an cât mai bun, cu sănătate, cu putere de muncă și cu reușite în tot ce v-ați propus. Stimați profesori, vă urez mult succes în îndeplinirea menirii dumneavoastră.
Dragi elevi, vă doresc multe realizări, sănătate și tot ce există mai bun.
Stimați părinți, să aveți parte de bucurii nenumărate din partea copiilor dumneavoastră, vă doresc multă sănătate și putere de muncă în efortul și sacrificiul pe care îl depuneți în creșterea și educarea copiilor noștri.
Mult succes în noul an școlar!”a declarat primarul.
Prezent la inceperea anului scolar a fost și părintele coslujitor al Parohiei Nașterea Maicii Domnului ,Cristian Manicea care i-au binecuvântat pe toți cei prezenți în curtea Școlii Gimnaziale Nr 1 din Ciolpani.Viceprimarul Ioniță Ilie ,consilierii locali,părinți și cadrele didactice veniti la deschidere au fost emoționați și încrezători într-un an scolar mai bun că precedentul.Directorul nou al Școlii Gimnaziale Nr 1 din Ciolpani este incepind de la 1 septembrie doamna Banu Mariana care a început demersurile la inspectorat pentru transformarea unei grupe cu program normal într-una cu program prelungit la Grădiniță nr.1 din Ciolpani.
Cei mici au fost așteptați în clase de ghiozdanele dotate corespunzător prin grija administrației locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *