Tablierul metalic al pasajului Domnești a fost finalizat

Pasajul de la Domnesti prinde contur pe zi ce trece.
In 8 decembrie a început recepția preliminară a tablierului metalic al acestui pasaj. 𝗦𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘁𝗮𝗯𝗹𝗶𝗲𝗿 𝗮𝗿𝗲 𝟮.𝟮𝟳𝟱 𝘁𝗼𝗻𝗲 și este compusă, în principal, din 316 lonjeroane, 142 de antretoaze și 24 de grinzi principale.
Primarul Adrian Ghiță și secretarul de stat Irinel Scrioșteanu au făcut vizita regulata pe șantier și au declarat :
” La rampa de coborâre spre București, s-au finalizat armarea, cofrarea și turnarea plăcii de supra-betonare, continuă montarea elementelor prefabricate și așternerea straturilor succesive de balast.
S-a finalizat montarea predalelor la rampa de urcare dinspre București și a început montarea armăturii necesare realizării plăcii de supra-betonare.
Continuă montarea grinzii de coronament aferentă rampei de coborâre spre Bragadiru și a început realizarea armăturii pentru trotuarul aferent acestei rampe.
Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru și la rampa de urcare dinspre Chiajna.
Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *