Situația lucrărilor de apă și canalizare în Domnești

Proiectul de extindere şi modernizare a rețelei de apă și canalizare în comuna Domnești este în plină desfășurare, fiind un proiect mare și complex, care presupune:

  • extinderea rețelei de distribuție cu cca 20 km
  • extinderea rețelei de canalizare cu cca 27 km
  • realizarea a 18 stații de pompare ape uzate
    Adrian Ghiță, primarul localității ne-a prezentat situația la zi a lucrărilor: „Având în vedere faptul că firma inițială care s-a ocupat de demararea acestor lucrări pe raza localității a intrat în insolvență, în urma participării la o ședință de lucru cu domnul Președinte al Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma și Directorul operatorului Apa-Canal Ilfov, vă pot spune că această situație neplăcută a fost soluționată.
    Astfel, de săptămâna viitoare, 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗿𝗲𝗹𝘂𝗮𝘁𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝗿𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮 𝘀𝗶 𝗰𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 de către noua firmă responsabilă de acest proiect, care va începe cu extinderea rețelei pe: Strada Mărțișor ; Strada Fortului.
    Și cu realizarea stațiilor de pompare ape uzate pe: Strada Călugareni ; Strada Pădurarului ; Strada Fortului ;
    la intersecția străzilor Fortului și Garoafelor.
    Sperăm ca noua firma să nu întâmpine dificultăți, astfel încât să putem finaliza acest proiect cât mai repede, pentru că știu că este un disconfort, noi neputând asfalta străzile până nu vor fi finalizate aceste lucrări de apă și canal. Vreau să vă mulțumesc, în acest sens, pentru răbdare și înțelegere!
    Totodată, doresc să vă asigur de faptul că nicio stradă pe care s-au executat aceste lucrări nu va rămâne neasfaltată. 𝗧𝗼𝗮𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗹𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗳𝗶 𝗿𝗲𝗳𝗮𝗰𝘂𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *