O nouă grădinița in Țegheș

Grădinița din Țegheș, comuna Domnești și-a deschis porțile pe 8 ianuarie 2024.
Lucrările la această nouă grădiniță au început în luna septembrie 2022, și s-a finalizat la aproape un an și 4 luni in ianuarie 2024.
Primarul Adrian Ghiță la inaugurarea instituției de învățământ ne-a precizat următoarele:
” Ne-am dorit cele mai bune condiții pentru copiii noștri și, astfel, am construit această grădiniță de tip P+2E, desfășurată pe o suprafață de 1000 mp, dotată la standarde europene, printre care: 8 grupe preșcolari ; baie și grup sanitar dotat cu duș pentru fiecare clasă; spații administrative, igienico-sanitare și tehnice; cabinet medical cu izolator ; zonă de oficiu cu servire a hranei ; loc de joacă; alei de acces, platforme, spații verzi; dotări și echipamente moderne; măsuri de igienă (auditivă, a apei, a aerului, etc); panouri solare.
După cum știți, educația copiilor și investițiile în educația lor au fost, sunt și vor rămâne o 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 pentru mine, pentru că noi suntem responsabili de generațiile următoare să crească frumos, sănătos și să le asigurăm toate condițiile necesare dezvoltării lor. Mă bucură faptul că domnul Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, este în asentimentul nostru, întrucât ne-a oferit sprijin de fiecare dată și îi mulțumesc încă o dată, și pe această cale, pentru tot ajutorul dat! De asemenea, și domnul Ștefan Rădulescu – vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov ne este alături de fiecare dată. Nu degeaba vă spun mereu că Dumnezeu lucrează prin oameni.
Nu am fi fost astăzi aici, fără ajutorul și implicarea reprezentanților și echipei primăriei, domnului Zamfir Daniel Tudorel – administrator public, domnului Ștefan Costel – viceprimar, domnilor Racoviță Florin și Barbu Florin și întregii echipe de consilieri locali, doamnei Baba Violeta – șef achiziții publice, doamnei Popa Dana Marta – inspector, doamnei Adriana Stoica – inspector școlar general ISJ Ilfov, doamnei Rada Dumitru – inspector școlar management instituțional, doamnei Dumitru Corina Ileana – inspector școlar învățământ primar, doamnei director a unităților de învățământ Ștefan Ionela Liliana, și cadrelor didactice, cărora le mulțumesc!
Dumnezeu să ne ajute să mai construim și alte clădiri pentru învățământ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *