Sala de sport Magnolia Ciolpani

Pentru toți elevii din comuna Ciolpani deschiderea anului scolar 2023-2024 s-a oficiat in nouă sală de sport Magnolia inaugurată cu această ocazie.

Calin Bogdan Cristian este un primar care se preocupă în permanență de condițiile de școlarizare a copiilor din comună. Asfel, împreună cu Compania Națională de Investiții a construit cea mai modernă sală de sport cu o capacitate de 180 locuri, în valoare de 8.405.552,60 lei. Aflată pe strada Școlii Nr. 79 capacitatea fizică realizată are urmatorii parametri: regim de înălțime P+1 parțial, suprafață construită 1460,5mp, suprafață desfășurată 1750mp. Primaria a contribuit cu racordarea la utilități,restul fiind suportat de CNI. Recepția lucrării s-a realizat în aprilie 2023. Unitatea este dotată cu spaliere, panouri de baschet, fileu de volei și de tenis și plasă perimetrală de protecție conform contract. Pentru a proteja spațiul de joc administrația din Ciolpani a achiziționat și montat un material de protecție folosit in timpul evenimentelor,altele decât cele sportive.

Sala este dedicată tuturor copiilor din comunitate care desfășoară activități sportive,precum și efectuarea orelor de sport la cele mai înalte condiții.

Pentru că a fost dată în folosință unitatea a fost sfințită de un sobor de 4 preoți, în frunte cu Părintele Manicea Cristian care au binecuvântat pe toată lumea prezentă la eveniment atât elevi, părinți,bunici și invitați. Este una din cele mai importante realizări ale administrației locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *