Modernizarea unităților de învățământ din Domnești

Pentru administrația din Domnești educația copiilor reprezintă o prioritate. Primarul Adrian Ghiță ne-a anunțat că s-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unităților de învățământ din Domnești, respectiv pentru Grădinița cu program prelungit „Tărâmul prietenei” și Școala Gimnazială „Gheorghe Corneliu”, ce presupune dotarea acestora cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.
Mai concret, unitățile școlare vor beneficia de:

  • laborator informatică
  • laborator științe
  • mobilier pentru sălile de clasă (33 săli)
  • echipamente digitale pentru clase: tablă interactivă, mobilier, sistem sunet, camere video pentru videoconferință, router wifi, monitoare…
  • mobilier specific și materiale didactice necesare desfășurării activităților sportive și cabinet psihopedagogic
    Edilul ne-a precizat:
    ” Am reușit să obținem puțin peste 2 milioane de lei prin PNRR pentru aceste dotări, iar în scurt timp vom demara și procedurile de achiziție.
    Mai mult, acesta este cel de-al doilea contract de finanțare obținut anul acesta pentru școală , primul fiind cel de la AFM, pentru creșterea eficienței energetice. Încercăm să finalizăm cele 2 proiecte de modernizare a școlii (dotare cu echipamente și mobilier și creștere eficienței energetice) până la începerea noului an școlar din 2024″.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *