Cursul de robotică finalizat cu succes

La începutul acestui an a început colaborarea școlii cu reprezentanții primăriei Domnești pentru realizarea unui proiect amplu privind educația, în care regăsim și cursul de robotică pentru copiii preșcolari. Ne-au furnizat citeva detalii despre această acțiune:
” Cursul de robotică reprezintă un atelier educațional și științific, un proiect de formare prin joc lego și tablete în domeniul creativ științific. Totodată, este și o modalitate eficientă de a asimila prin intermediul jocului concepte elementare de știință, design, tehnologie și matematică.
În data de 27 noiembrie, a avut loc ultimul curs de robotică din modulul III destinat cursanților din grupa mare de la grădiniță. Pe parcursul cursului, am fost bucuroși să observăm entuziasmul și curiozitatea copiilor de a afla mai multe despre robotică, ba chiar am observat și talente în rândul lor. Primii noștri specialiști juniori în robotică au absolvit astfel cu succes modulul, primind diplome de cursant, pentru care au fost foarte bucuroși și fericiți.
𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂𝒓𝒊, 𝒎𝒊𝒄𝒖𝒕𝒊𝒍𝒐𝒓! 𝑴𝒖𝒍𝒕 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒎𝒂𝒊 𝒅𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒆!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *