Ritm bun de lucru la pasajul Domnești

Vizita săptămânală din 25 mai a Secretarului de Stat Irinel Scrioșteanu la Domnești,a avut rezultatele așteptate.Oficialul s-a arătat mulțumit de evoluția lucrărilor și ne-a declarat:
„Au început lucrările de armare, cofrare și turnare ale grinzii de coronament la rampa de urcare dinspre Chiajna. Continuă aceste activități la toate rampele pasajului, mai puțin la rampa de urcare/coborâre spre/dinspre #Domnești, unde continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin aferente acesteia.
Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin aferente celorlalte rampe ale pasajului, respectiv #Bragadiru, #Chiajna, #București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
S-a finalizat montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Est aferent inelului central și a început montarea armăturii pentru placa de suprabetonare a acestuia. Zilele următoare, va începe montarea predalelor și la ultimul segment al inelului central și anume cel de Nord-Est.
Continuă realizarea trotuarelor aferente drumurilor colectoare dinspre Domnești și spre București.
Se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *