1 Decembrie sărbătorit la Domnesti

1 Decembrie este ziua în care a avut loc Marea Unire în urmă cu 103 ani, evenimentul istoric în care ne-am unit cu frații noștri sub același stat național, România.
Pentru edilul din Domnești aceasta zi are o semnificație aparte.
” Pentru mine în mod special, aducerea aminte a valorilor și principiilor care ne definesc ca popor, precum onestitatea, demnitatea și solidaritatea, moștenite de la strămoșii noștri și celebrarea acestora din urmă pentru luptele pe care le-au avut pentru noi și patrie, iar patria mi-e casă. Iubesc din tot sufletul că sunt român și sunt mândru de asta” a precizat Adrian Ghiță.

1Decebrie are două semnificații importante pentru cetățenii din Domnești : împlinirea a 4 ani de la începutul înfrățirii cu comunitatea din Ruseștii Noi (Raionul Ialoveni – Republica Moldova) și concretizarea a două protocoale de colaborare bilaterale.

Cu aceasta ocazie primarul a primit cu bucurie vizita delegației din Republica Moldova, condusă de doamna Valentina Meșina – primar al localității Ruseștii Noi și de domnul Pavel Codreanu și le mulțumeste pentru prezența și colaborare.

La mulți ani, iubită Românie! La mulți ani, iubiți români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *