Racord rutier între Brănești și A2

Infrastructura de transport în Ilfov este un
punct important în dezvoltarea judetului, pentru actualul președinte Hubert Thuma.
Deoarece circulatia în regiunea București Ilfov este destul de anevoioasa, regiunea are nevoie de proiecte integrate de gestionare a traficului.
„Dezvoltarea și eficientizarea legăturilor cu Capitala reprezintă priorități la nivelul infrastructurii rutiere, pentru că doar așa putem îmbunătăți conectivitatea teritorială și putem valorifica cât mai mult oportunitățile existente” a declarat președintele prezent la inaugurarea oficială a racordului comunei Brănești la Autostrada A2.
Hubert Thuma a mai precizat ca este un proiect finalizat, important pentru locuitorii Brăneștiului și pentru Ilfov, în general. Acest punct rutier are rolul de a decongestiona circulația din zonă, precum și crearea unui nou punct de acces către Capitală dinspre A2.

„Mă bucur că acest obiectiv, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, a fost finalizat la timp, chiar mai devreme. Valoarea totală a proiectului a fost de 17.466.428,06 lei fără TVA, contribuția Consiliul Județean Ilfov fiind de 8.000.000 lei fără TVA, iar a Consiliul Local Brănești de 9.466.428,06 lei fără TVA” a spus președintele CJ.
Ideea acestui proiect a venit din partea primarului comunei Brănești, Niculae Cismaru, care a oferit tot sprijinul în vederea realizării lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *