Emilian Oprea se ține de cuvânt!

În orașul Chitila se v-a construi cel mai modern bazin de înot din Ilfov.

Chitilenii vor beneficia de un adevărat complex de natație, acoperit, amenajat la cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță, care va extinde Baza Sportivă a Chitilei.
Procedura de licitație pentru construirea bazinului de înot s-a încheiat, obiectiv care a primit finanțare nerambursabilă prin Compania Națională de Investiții (CNI) și s-a semnat contractul de execuție.
Finalizarea proiectului are ca termen un an de la emiterea avizului de execuție, iar bugetul aprobat de CNI este de 8.921.230 lei (fără TVA).Este unul din cele mai importante obiective puse în aplicare în județ.
3000 metri pătrați pune la dispoziție primăria Chitila în baza unui protocol.
Acest spațiu se afla în proprietatea UATO Chitila, iar Consiliul Local a aprobat finanțarea racordurilor ce vor fi efecuate la toate utilitățile pentru buna funcționare a bazinului. Un bazin semiolimpic cu 5 culoare de câte 2,5 lățime * 25 m lungime și cu adâncime variabilă, tribună pentru spectatori și spații dedicate funcțiunilor care deservesc publicul, vestiare cu dușuri pentru sportivi și subsol destinat spațiilor tehnice vor alcătui viitorul complex de natație.
Emilian Oprea, primarul Chitilei vine în sprijinul cetățenilor împreună cu Consiliul local și va pune la dispoziție tuturor cetățenilor orașului Chitila cursuri gratuite de înot pentru copii și acces pe bază de abonament, adulților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *