Parcare noua în Bragadiru

Primarul nou ales al orașului Bragadiru, Gabriel Lupulescu s-a apucat de lucru din primele zile de mandat.
In spatele primăriei exista o parcare unde erau depozitate containere insalubre și garaje prefabricate nereabilitata de ceva timp. Deoarece deserveste angajații instituției precum și locuitorii orașului care vin sa își rezolve problemele la primărie, s-a descongestionat și amenajat o parcare moderna.
„Parcarea s-a realizat pe o suprafață de 934 mp si va fi încadrată de borduri. Căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe amplasament au fost aduse la cota carosabilului și trotuarul va fi refăcut. S-au executat marcaje transversale pentru 38 locuri de parcare. Varianta constructivă de realizare a lucrării este structura rutieră cu îmbrăcăminte asfaltică” ne-a declarat proaspătul edil.
Parcarea oferă avantaje pt toți, deoarece nu are rosturi, circulația pietonală desfășurându-se în bune condiții.
Se realizează impermeabilizarea, reducându-se semnificativ acțiunea fenomenului de îngheț-dezgheț atât datorită apei freatice, cât si a apei pluviale.
Acest spațiu a fost făcut astfel încât să răspundă necesităților de parcare, dar să și dea marginii acestui drum un aspect de localitate urbană.
Lucrarea care aduce un plus de locuri de parcare este o investiție importantă atât pentru salubrizarea și cosmetizarea zonei, cât și pentru îmbunătățirea traficului pietonal, fiind eliberate astfel trotuarele.

Se dorește construirea unor parcări noi în Bragadiru de aceea se urmărește identificarea amplasamentelor unde se pot amenaja spatii speciale pentru locuitorii orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *