1 Iunie sărbătorită în avans la Ciolpani

Sala de Sport Magnolia din Ciolpani a răsunat astăzi de vocile copiilor din comună, care au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului in avans.

Primăria comunei Ciolpani a pregătit cu prilejul acestui eveniment mult așteptat de copii și de cei cu suflet de copil, un recital al artistului Mario Fresh precum și un Show by Lisa Zavetta -Spectacol de circ.

Ziua a început cu premierea elevilor cu diplome și medalii pentru rezultatele la diferite olimpiade și concursuri pe discipline și la competiții sportive.

Sportivii de la Clubul Akira au făcut o demonstrație alaturi de antrenor in fata mulțimii adunate în sala de sport.

Trupa de dans Contrapunct din comună a susținut un scurt moment artistic.

Cel mai așteptat moment al zilei a fost recitalul artistului Mario Fresh care a creat o atmosfera specială pentru toți copiii prezenți astăzi în sala Magnolia.

Spectacolul de circ cu jonglerii, acrobație și momente interactive a adus zâmbete pe fețele celor mici care s-au bucurat de surprizele pregătite de administrația locală.

Au fost prezenți alături de copii și părinți, bunici, foști absolvenți ai școlii.Reprezentanții Consiliului Local Ciolpani și primarul Călin Bogdan Cristian au premiat câștigătorii competițiilor împreună cu Dna prefect Simona Neculae.

Toți copii au primit dulciuri și un spectacol minunat.

” Dragi copii din comuna Ciolpani, sunteți speranța și viitorul nostru. Să visați cu ochii deschiși și să faceți lumea mai frumoasă și mai bună.La mulți ani și să vă bucurați de această zi specială!”

Primar Călin Bogdan Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *