Modernizarea străzii Intrarea Teiului din Domnești

Lucrările de infrastructură sunt o prioritate pentru administrația din comuna Domnești condusă de primarul Adrian Ghiță. In data de 15 martie s-a semnat un nou contract pentru un nou proiect rutier, care vizează 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗧𝗲𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶.
Edilul ne-a precizat detalii referitoare la execuția lucrării:
” Intrarea Teiului fiind o stradă cu o lungime de 1041 metri și cu doar 4 metri lățime în domeniul public, am considerat că este necesară lărgirea acesteia la 𝟮 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲. Astfel, în vederea asigurării circulației rutiere pe 2 benzi, a fost necesară demararea procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică a unei suprafețe de 1800 mp, la finalul lucrărilor de modernizare, Intrarea Teiului va avea 6 metri lățime carosabil.
După cum știți, lucrările de iluminat public și de extindere a rețelelor de apă și canalizare și gaze naturale deja au fost realizate pe această stradă, astfel că această asfaltare va fi ultimul disconfort pe care îl veți resimți.
Lucrările vor începe imediat după constituirea garanției de bună execuție, respectiv după data de 20 martie, iar termenul acestora de finalizare este de 3 luni, din care 1 lună pentru proiectare și verificare tehnică și 2 luni pentru execuție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *