La mulți ani de Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir!

26 septembrie reprezintă pentru ortodocșii români zi de mare sărbătoare. Edilul din Domnești, Adrian Ghiță este un om cu frica de Dumnezeu și recunoscător pentru tot ajutorul primit de la divinitate atât pe plan profesional cât și personal.Acesta ne-a prezentat cu ocazia acestei sărbători următoarea rugăciune:
„Sfinte Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtor de Mir, ne rugăm ție în clipe de mare necaz pentru a ne apăra de primejdia care ne înconjoară. Așa cum Tu ai reușit să nu te închini la idoli și la dușmanii lui Hristos, tot așa ajută-ne să-i biruim pe toți dușmanii noștri știuți și neștiuți.
Sfinte Mare Mucenic, dă-ne putere și binecuvântează-ne să-i învingem pe cei care vor să ne aducă pagubă și să ne despartă de persoanele pe care le prețuim și le iubim. Așa cum L-ai ajutat pe Nestor să-l învingă pe crudul lie, cel care-i omora pe creștinii din Salonic , tot așa ajută-ne pe noi să scăpăm de dezbinarea, de ura și de răzbunarea celor care vor să surpe munca noastră și ajută-ne să scăpăm din cele mai cumplite primejdii.”
Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *