Ziua comunei Petrăchioaia ediția a X-a 2023

Duminică 25 iunie Primăria și Consiliul Local al comunei Petrăchioaia au organizat Ziua Comunei- ediția X-a. Pe stadionul din localitate petrecerea dedicată locuitorilor așezării ocrotite de Sf. Petru și Pavel a biruit vremea ploioasă care a pus în dificultate organizatorii, dar care au făcut față cu brio problemelor apărute.
Primarul Mihai Dobre și-a primit invitații la petrecere începând cu ora 16.00. Printre oaspeții prezenți alături de edilul Mihai Dobre a fost președintele Consiliului Județean Ilfov Hubert Thuma, primarul comunei Afumați Gabriel Dumănică și viceprimarul comunei Afumați Marius Alexandru Pascu, primarul comunei Găneasa Niculae Raul Gabriel Zetea, primarul din Grădiștea Mihail Toma.
Pe scena amenajată pe stadion, au urcat în aplauzele și spre bucuria publicului, artiști mult așteptați de locuitori precum Taraful Leonard Șerban, Laura Ion, Cristina Abrouk, Georgiana Lăpădat și taraful, Ionuț Eduardo, Robert Toma de la Mediapro, Jador și Dorian Popa. Spectacolul a fost prezentat de Alina Ionescu, dar și de îndrăgitul impresar Silviu Lăpădat , amfitrionul petrecerii care a creat o atmosferă specifică de cântec și dans.
Ploaia a încercat și anul acesta să strice distracția celor prezenți în număr mare, dar petrecerea a continuat chiar și pe vremea neprielnică care pe parcursul serii s-a îmbunătățit. S-au amenajat spații speciale de joacă pentru cei mici, dar și terase de relaxare pentru adulți. Grătarele au fost încinse și pline pe tot parcursul zilei, locuitorii comunei Petrachioaia savurând bunătăți, sucuri și bere. Nici cei mici nu au fost uitați, administrația locală pregătind parcul de distracție organizat special numai pentru ei cu tobogan, parașute, multe chioșcuri cu dulciuri, clătite, gogoși, înghețată,suc, kürtos,  pop-corn si vată pe băț.
Ca de obicei Mihai Dobre s-a aflat permanent printre cetățenii prezenți în număr mare și s-a asigurat că totul funcționează perfect. Silviu Lăpădat, organizatorul petrecerii, a adus pe scena din Petrăchioaia artiști îndrăgiți pe toate gusturile publicului și genurile muzicale, de la folclor, la muzică de petrecere, taraf lăutăresc, manele și muzică ușoară.
Toți cei prezenți până seara târziu, s-au bucurat de un frumos foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *