Casa Larisa-Vaideeni invită oaspeții să se bucure de peisaje de vis și relaxare

Tărâm de poveste, Vaideeni-Vâlcea  este un loc  încărcat de legende. Una dintre aceste legende face referire la Tribunalul haiducilor, unde pe vremuri poposeau cetele lui Iancu Jianu şi ale altor haiduci, unde trădătorii erau judecaţi, iar cei găsiţi vinovaţi erau aruncaţi în gol de pe o stâncă.

    Agroturismul din Vaideeni s-a schimbat în ultimii ani, graţie şi iniţiativelor private. Localnicii au înţeles că trebuie să pună în valoare atât zona extrem de pitorească, cât şi bogăţia sa culturală și culinară

Vaideenii, urmaşi ai ciobanilor ungureni din Ardeal, se află la graniţa judeţelor Vâlcea şi Gorj, accesul fiind extrem de facil de pe DN 67, prin localitatea Slătioara sau prin orașul Horezu. Din Vaideeni se poate ajunge in zona montană ”Vârful lui Roman” , un loc spectaculos prin peisajele oferite .

Odată cu deschiderea oficială, Pensiunea Agroturistică Casa Larisa, situată in satul  Vaideeni, vă invită să vizitați si obiectivele turistice situate în apropiere :mănăstirile Hurez, Bistriţa, Polovragi, Dintr-un lemn; peşterile din zonă: Peştera Liliecilor, Peştera Polovragi, Peştera Muierilor; Cheile Bistriţei Oltene, Cheile Olteţului, piramidele de şiroire de la Slătioara, trovanţii din Costeşti, ceramica de la Horezu, culele de la Măldăreşti, Parcul Naţional Buila – Vânturariţa şi multe altele.

 Pensiunea Agroturistică Casa Larisa vă pune la dispoziție 6 camere duble  și un număr de 12 locuri de cazare . Agropensiunea dispune si de spații interioare și exterioare de relaxare.  In comună există un numar de aproximativ  90 de produse alimentare certificate cu mențiunea ” produs montan”,  produse agricole provenite din zona montana,de calitate, sanatoase și delicioase. Pensiunea Turistică Casa Larisa Sat Vaideeni, Comuna Vaideeni, jud. Valcea, tel.0741074819, 0768732752 https://www.facebook.com/Casa-Larisa-Vaideeni-101501332403464

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *