Se lucrează la înălțime, la pasajul Domnești

Pasajul Domnești prinde contur. Secretarul de Stat, Irinel Scrioșteanu, vizitează șantierul in fiecare săptămână pentru a urmări evoluția lucrarilor. La vizita din 24 noiembrie ne-a precizat următoarele:

„Continuă montarea armăturii plăcii de supra-betonare la rampa de coborâre spre București, precum și montarea elementelor prefabricate și așternerea straturilor succesive de balast.
A început montarea predalelor la rampa de urcare dinspre București și a grinzii de coronament aferentă rampei de coborâre spre Bragadiru.
Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru și la rampa de urcare dinspre Chiajna, unde s-a și finalizat placa de supra-betonare.
A fost așternut balastul stabilizat pentru crearea a două benzi suplimentare spre A1 – Chiajna, iar acum se finalizează și așternerea primelor două straturi de asfalt.
Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *