Bază sportivă, în Pantelimon


Peste aproximativ un an ,locuitorii orasului Pantelimon vor avea prima bază sportivă în localitate.
In 12 noiembrie s-a predat amplasamanetul firmei de construcții pentru începerea lucrărilor la prima bază sportivă din Pantelimon. Baza sportivă se va construi în zona străzii Siretului și va avea conform declarațiilor reprezentanților primăriei următoarele dotări:

  • Teren de fotbal omologat FRF, cu tribune pentru spectatori, cu 500 locuri, tabele de marcaj, instalație pentru iluminat nocturn.
  • Teren multifucțional de handbal, baschet, volei și tenis, cu dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26 x 44 m și cele ale suprafeței utile de joc 20 x 40 m. Suprafața de joc va fi din covor de tartan, pe un planseu din beton armat si balast compactat.
  • Clădire pentru vestiare cu regim de înălțime parter și 1 etaj retras, și va fi prevăzută cu 4 vestiare, 8 grupuri sanitare separate pentru bărbați și femei, cabinet medical, depozit, camera tehnică și birouri.
  • Parcare cu capacitate de 55 de vehicule, cu 4 locuri destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii și 2 locuri de parcare speciale pentru autocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *