Summer Well la Buftea

În perioada 12-15 august 2021 se
desfășoară primul mare festival de lângă Bucureşti, de aproape doi ani încoace. După ce au fost nevoiţi să anuleze ediţia aniversară de anul trecut – John, Andi şi Vlad, oamenii din spatele Summer Well, au pregatit pentru weekendul acesta patru zile de muzică live în natură, pe unul dintre cele mai frumoase şi bine păstrate domenii aristocratice de la noi: Domeniul Ştirbey.
Pentru a participa la acest festival din Buftea trebuie sa detineti un certificat verde de vaccinare, ori un test PCR sau test Antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore. Teste antigen pot fi făcute şi la intrare, la un preţ special, dar recomandarea e să veniti cu testul făcut înainte.
Bilete se găsesc fie sub formă de abonament, pentru toate cele patru zile, fie bilete de o zi.
Ce distracţie te aşteaptă la Summer Well – The Limited Edition

Festivalul de anul acesta a crescut cu o zi – sunt patru zile de muzică live şi de activităţi fun. Se găseste pop-up cinema, te poți relaxa la Bellevue – o zonă VIP, care-ţi oferă vizibilitate mai bună, cu bar dedicat şi tot ce trebuie, şi un pod nou peste lac, proaspăt construit.

Woodkid, Balthazar, Modeselektor şi mulţi mulţi alţii, te aşeaptă la Buftea în acest sfârşit de săptămâna. O să fie un festival ca o vacanţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *