Liberty Medical Center

Pune sănătatea pe primul loc și ai grijă de tine!

Clinica Liberty Medical Center se află în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Este un concept medical complex, menit să aducă pacienților oportunitatea de a se trata într-un centru medical la standarde înalte, cu dotări de ultimă generație. Personalul medical care deserverște pacienții vine din spitale de renume din Bucureștiși au pregătire superioară.
Fondatorul, dr. Dragoș Ene, medic primar chirurgie generală la Spitalul Floreasca, împreună cu managerul instituției, Daniela Ene, vin, așadar, în sprijinul celor care au nevoie.
Liberty Medical Center a finalizat recent proiectul finațat prin fonduri europene, măsura PNDR 6.4 “Dezvoltarea Liberty Medical Center prin supraetajare și dotare cu echipamente medicale performante (Centru Medical + Policlinica Sp+P+1e) – A.C. 26/15.06.2010” .
Laboratorul de analize este in curs de acreditare conform standard SR EN ISO 15189:2013, standard international care defineste cerinte de calitate, acuratetea rezultatelor fiind confirmata.
Lansarea laboratorului Liberty Medical Center vine și cu un discount de 25% pentru analizele generale și pentru analizele pentru copii.
Pune sănătatea pe primul loc și ai grijă de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *