Sediul pentru Evidența Populației inaugurat la Ciolpani

8 aprilie este o zi importantă pentru cetățenii din comuna Ciolpani. Aministrația locală condusă de primarul Călin Bogdan Cristian împreună cu vicepreședintele CJ Ștefan Rădulescu, prefectul Simona Neculae, viceprimarul Ioniță Ilie, director Complex Nicolae Navasart, Manicea Cristina, consilierii locali și personalul din primărie, au inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din Ciolpani, înfiinţat prin Hotărârea nr. 71/13.12.2021 a Consiliului local.

Locuitorii din Ciolpani pot depune de astăzi documentele necesare în vederea eliberării actelor în sediul vechi al Primăriei , de pe strada Mânăstirii nr. 132, spațiu renovat integral si dotat cu toate echipamentele necesare desfășurării activității .

Mantu Mihaela Mariana,

Director executiv la Direcția Județeană de Evidență Persoanelor Ilfov împreună cu Șef serviciu Evidența populației, dl Sârbu Cornel și Comisar Șef Petrescu Florin, Șef birou județean de administrare a bazelor de date pentru evidența persoanelor au oferit îndrumare,sprijin și control personalului din sediul direcției, reprezentată de lucrători Dinu Daniela și Niță Mirela.

Tot în sediul fostei primarii a fost amenajat și un spatiu pentru starea civilă unde doamna Ion Ana o sa oficieze ceremonii.

Este al 24-lea Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Ilfov realizat din fondurile Primăriei Ciolpani. Primul cetățean care a completat cererea de emitere a noului buletin a fost edilul Călin Bogdan Cristian,urmat de alți locuitori care abia au așteptat să își rezolve documentele în localitatea de domiciliu.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina web a Direcției Juețene de Evidență a Persoanelor, Ilfov – https://evpilfov.ro/ – la secțiunea ,,Servicii locale contact”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *