Centru de asistență medicală și primiri urgențe la Domnești

Pentru edilul Adrian Ghiță sănătatea este pe primul loc, motiv pentru care, împreună cu echipa administrativă, au gândit un proiect necesar comunității din Domnești.
După ce anul trecut au reușit deschiderea centrului pentru Situații de Urgență în Domnești, în 2023 va fi construit un centru medical de asistență comunitară în regim permanent care va avea și facilitatea de primiri urgențe deschis 24/24.
Primarul ne-a declarat că: „acum, în curtea dispensarului, sunt 2 clădiri: cea nouă, pe care am deschis-o în urmă cu 2 ani și o altă clădire a vechiului dispensar, depășită ca spațiu, dar și ca timp, pe care o vom demola și vom construi o clădire nouă P+1E, mai mare și mai frumoasă, care va avea:

  • 10 cabinete medicale, cu diferite specializări: medicină primară, stomatologie, logopedie, ginecologie, ecografie,
  • spații conexe: sală gimnastică, sală recuperare, sală tratament, radiologie dentară, grupuri sanitare, vestiare, cameră sterilizare, spații depozitare, spații tehnice, recepție și birouri
  • primiri urgențe medicale 24/24
    Noul centru va fi realizat pe o suprafață construită de 345,70 mp și va avea o suprafață desfășurată de 670 mp.
    Iar veștile bune nu se opresc aici: în scurt timp, se va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru execuția lor, care au o durată de 12 luni.
    Nu am fi reușit să realizăm acest proiect, fără sprijinul domnului președinte Hubert Thuma al Consiliului Județean Ilfov, căruia îi mulțumesc pentru implicare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *