Alegeri locale parțiale în județul Ilfov

Peste 25.000 de alegători, au mers la urne în Bragadiru și Găneasa

La 27 iunie au  mers din nou la urne, peste 25.000 de alegători în județul Ilfov, pentru a-și alege primarii în orașul Bragadiru și comuna Găneasa.

Șase candidați pentru Bragadiru

Șase candidați și-au dorit fotoliul de primar al orașului Bragadiru, iar pentru funcția de primar al comunei Găneasa s-au înscris în cursa electorală cinci candidați.
Conform Autoritatii Electorale Permanente, patru formațiuni politice și-au desemnat candidatii pentru funcția de primar al orașului Bragadiru, iar acestora li s-au alăturat și doi candidați independenți, pentru alegerile locale parțiale.
Conform ordinii de înscriere pe buletinul de vot, stabilite în urma efectuării tragerii la sorți din data de 14 iunie, de către președintele Biroului Electoral de Circumscripție Locală nr. 1 Bragadiru, Partidul Național Liberal (PNL) l-a propus candidat pe Gabriel Lupulescu, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) l-a desemnat pe Costin Ioniță, Alianța Împreună Pentru Bragadiru a propus-o pe Teodora – Alexandra Desagă, iar Partidul Pro România pe Cornel Faris. Au fost si doi independenți care și-au dorit functia – Ionuț-Cristian Scarlat și Feny Cornelia Tabacu.

Cinci candidați și pentru Găneasa

La Găneasa, au intrat în lupta electorală cinci candidați. Conform ordinii de înscriere pe buletinul de vot, stabilite în urma efectuării tragerii la sorți din data de 14 iunie de către președintele Biroului Electoral de Circumscripție Locală nr. 27 Găneasa, Partidul Național Liberal (PNL) l-a propus pe Raul Gabriel Niculae, Partidul Social Democrat (PSD) pe Alexandru Mihăiță – Poenaru, Partidul Uniunea Salvați România a desemnat-o pentru funcția de primar al comunei Găneasa pe Alexandra- Monica Șania – Nicoleascu, Partidul Mișcarea Populară mizează pe Robert Toma, iar Partidul PRO România l-a numit pe Nicolae Sutaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *