Un nou an școlar a început cu bucurie la Domnești

Primarul Adrian Ghiță alături de consilierii locali, viceprimarul Ștefan Costel, preoți ai parohiilor din comuna, reprezentanți ai inspectoratului școlar și ai poliției au participat la deschiderea anului școlar 2024-2025.
Edilul a fost emoționat ca la fiecare început de scoală și ne-a declarat : ” A fost o bucurie să vă revăd pe toți în curtea unităților de învățământ, așa de frumoși și de voioși. Entuziasmul vostru m-a bucurat și m-a făcut să retrăiesc aceste emoții frumoase împreună cu voi.
În noul an școlar, vă doresc ca Bunul Dumnezeu să vă călăuzească pașii, să vă îndrume pe calea reușitelor și a învățăturii!
Vă asigur că vă stau alături pentru orice aveți nevoie și voi continua să dezvoltăm condițiile pentru învățământ, prin implementarea a cinci noi proiecte, dintre care trei presupun construirea unei noi școli cu clasele I – VIII, unui afterschool și unei creșe.
Le mulțumesc doamnelor directoare Ștefan Ionela Liliana și Andrei Aurelia Ruxandra și cadrelor didactice pentru buna desfășurare a festivității de deschidere, dar și reprezentanților primăriei – domnului viceprimar Ștefan Costel și domnului inspector Petcu Bogdan, poliției – domnului Rotaru Daniel și domnilor preoți de parohii din comuna Domnești, care au fost astăzi alături de noi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *